THESE PAGES ARE FREE OF

JAVA
FRAMES

STORED ON A LINUX SERVER, AND RUNNING SPACEHAWKS' OWN LINUX BASED VOTING AND MESSAGE BOARD CGI.

NO MICROSOFT RELATED PROGRAMS WERE USED TO CREATE THIS SITE.

VOYAGER
IBROWSE
AWEB
 
MSIE
 

WORLDNEWS ISSUE 19
KALEIDOSCOPE

Bizonyára minden Shapeshifter felhasználó emlékszik még az Aaron, illetve BeBoxWindows nevű extension-okra. Ezen és a hozzájuk hasonló programok a maguk idejében (sôt, lefogadom sokunknál még a mai napig is) arra voltak hivatottak, hogy a MacOS olyan amilyen jellegű kinézetét kisebb-nagyobb mértékben megváltoztassák. Kicsit olyanok voltak mint Linuxon az Enlightenment, vagy Amigán a VisualPrefs - a GUI számos elemét képesek voltak lecserélni.

Meg kell vallanom még a közelmúltban is ott ücsörgött az Extensions folderemben Aaron - egészen addig amíg meg nem szereztem nagytestvérét, akit most néhány screenshot erejéig szeretnénk bemutatni - egyet mindenképpen ígérhetek: mindkét fent említett kis program mehet nyugodtan a kukába. A Kaleidoscope ugyanis mint említettem Aaron nagytestvére, így tartalmazza mindazt, amit az Aaron tudott, plusz még a BeBoxWindows képességeit - valamint még ezen felül olyasmiket, amiket ha valaki elôször lát - hát, nem kizárt, hogy még az álla is leesik elsô felindulásában...

Ahonnan pedig a Kaleidoscope letölthetô, az a http://www.extra.hu/macemupower oldal. (Well, némi egyéb társaságában is megszerezhetô, lévén van ott még egy két dolog...)

Végül pedig: a Kaleidoscope, csakúgy mint az Aaron szabadon használható, vagy meg is vásárolható, ekkor megszabadulunk a minden bootoláskor megjelenô apró kis ablaktól, amely arra biztat bennünket, hogy a programot vegyük már meg.

Reméljük sikerült egy kis színt vinnünk azon Shapeshifteresek életébe, akik még nem ismerték a programot...

Emeric SH

Ilyen volt...
És ilyen lesz...

 

 

 

 

 
 
 
GLOBAL LINKS DOWNLOAD AREA MESSAGE BOARD