SPACEHAWKS' WORLDNEWS
ISSUE 20



LKA

Megkezdte adását - vagy talán inkább lenne illendő azt írni, hogy folytatja? - az LKA magazin legújabb, szám szerint immár a hetedik kiadása.

Lehet az, hogy a korábbi számok egytől-hatig sorszámozódtak - aligha tévedek azonban ha azt hiszem, az elmúlt hat szám alatt összesen nem ment át akkora változáson a magazin, mint amekkora változást ez a legutóbbi verziószámváltás jelentett. Szó se róla, eltartott egy ideig - egyben jelentve azt is, többségünk azért erősen meg volt győződve róla, hogy többet ki se nyitja kapuit.

Valljuk meg - hozzászoktunk már, és nem az LKA lett volna az első magazin ami a hosszú várakozás végén egyszerűen eltűnik ahelyett hogy megújult formában ismételten megjelenne. Ám ezúttal nem ez történt.

Az LKA addig úszkált a figyelem középpontjától távol, amíg egyszercsak fogta magát és csúnyán beelőzött mindenkinek.

A rendszerezés terén mindig előtte járt versenytársainak. A pici kis magazin leggyengébb oldala eddig a cikkek voltak - ezen a szerkesztõ állítása szerint azonban javítani igyekeznek, és nem utolsósorban tervbe vették a Czech Amiga News híreinek átvételét és magyarítását is, amely egyike a legjelentõsebb Amigás hírportáloknak.

A magazin nem csupán külsejében, belsejében is megváltozott, bizonyára ennek is betudható a késedelmes megjelenés. A lényeg azonban azt hiszem, hogy ismét elérhetõ.

Igazán új tartalmat talán a bevezetõt leszámítva még nemigen találhatunk rajta, úgyhogy jelen pillanatban inkább csak a külcsínben gyönyörködhetünk, illetve a korábbi tartalom segítségével fedezhetjük fel a magát szinte portállá kinõtt magazin struktúráját és lehetõségeit.

Tekintve, hogy több magyar amigás médium is a nyári szünet után korán indult téli álmát alussza (mi sem vagyunk kivételek, nade ebben a hidegben azt hiszem ezen nincs mit csodálni) mindenképpen örvendetes fejlemény az esemény. Mondhatnánk azt is, ha sikerül a cikkek vonalán is azt nyújtaniuk amit az újság átalakításával megkezdtek, akkor méltán elsõ helyre emelkedhetnek a jelenleg elérhetõ magyar Amigás médiumok minõségi rangsorában.

Ehhez pedig mi mást kívánhatnánk a magazin készítõinek, mint hogy "Kitartás, elvtársak". Szorgos népünk gyõzni fog(?) :)

Emeric SH

 

 

 

 
Copyright 2001 SpaceHawks
GLOBAL LINKS DOWNLOAD AREA MESSAGE BOARD