SpaceHawks' WorldNews
Issue #16


A CHIP Magazin októberi száma jubileumi az Amigások számára... Most lesz egy éve, hogy elindult az Amigás rovat, és úgy tűnik mind a kiadó, mint az olvasók meg vannak vele elégedve (bár kaptam egy-két bíráló levelet, amit domain-kill-el jutalmaztam :)). Az újságnál ez pár ezer példánnyal magasabb eladási mutatót jelent - ami persze nem csak az Amiga rovatnak köszönhető - az olvasóknak pedig azt, hogy havonta visz a postás az ország legeldugottabb szegletébe is legalább 50 megabyte Amigás programot, és 10-15.000 karaktert is ugyanebben a témában.

A 12x50 megabyte már maga is szép mennyiség az olyan Amigások számára, akik számára nincs más mód kedvencük etetésére friss programokkal, valamint lehetőség szerint a CD-n hasaló HTML oldalak is tartalmaznak információt azon túl, amit a nyomtatott mag 3 oldala jelent.

Tehát itt is szeretném megköszönni a támogatásotokat - már aki nem csak a száját tépte, meg nyafogott - és remélem továbbra is lesz Amiga az ország legolvasottabb számítástechnikai magazinjában.

Dragon György barátunk nyomul tovább a Petőfin, Petike lankadatlanul építi magyar Amigás birodalmát, és minden tiszteletet megérdemlő módon csinálja az Amiga Világ magazint, sőt hamarosan Napi2 hathatós segítségével megjelenik egy új, magyar nyelvű Amigás könyv is.

Ez a jelen, a G4-es Phase5 kártyák, meg az AI szokásos ködösítésével tarkított Amigás fronton, itt kelet-európa nyugatjában!

LouiSe

 

 

 
(C) Copyright 1999 SpaceHawks