WWW.EMERY.NU operational

Nos, miután Emeric megkért arra, hogy ejtsek el egy bemutatkozást, hát meg is teszem. Annak köszönhetően, hogy hosszan nem tudok most írni, leírom röviden.

Tehát arról van szó, hogy anno május végén elindítottam egy honlapot (nem pontos az időpont) mellyel azt szeretném elérni, hogy a Worldnews mellett egy szinvonalas Online újság legyen és, hogy betöltsük az űrt a lassan fejlődő AMIGAonly honlapjánál. Sajnálatos módon teljesen egyedűl vagyok, mindent nekem kell csinálni, ezt most nem azért mondom, mert sajnáltatni akarom magam, vagy esetleg fel akarok vágni vele, de ez az igazság. Ez meg is látszik a designon + a cikkek számán (1 full cikk + elavult hírek (kemény 2 db.):(((), ezért is örültem meg ennek a bemutatkozásni lehetőségnek, hátha sikerál egy-két cikkíróra szert tennem, talán még egy grafikusra is (EHE-EHE). Nem baj, most, hogy eljött a szünidő az időm is több, elvileg :))).

Ezúton szeretnék megkérni mindenkit arra, hogy ha érez magában egy kis írói vénát az jelentkezzen az alábbi címeken: emery@mail.silicondreams.hu vagy a http://emery.hungary.nu csevegőjén (mert olyan is van ám a honlapomon) illetve a mobilszámomon: 06-20/993-2068.

Emery of emery.hungary.nu

Ui: Emellett még van még három lehetőség:
1. Beszéltek Emeric-kel és ő értesít.
2. A vendégkönyv az emery.hungary.nu-n (majd ha műxik)
3. amigonly.ahol.com apróhirdetések szekció.

 

You have information? Submit your news or informations either in Hungarian or English. Your news will be highly appreciated.

 
     
 
(C) Copyright 1999 SpaceHawks