Heretic 2

99.07.23


A Hyperion software megszerezte a jogot az Activision-től, hogy a Raven Software által fejlesztett Heretic 2-őt Amigára konvertálja. (A Raven Software legutolsó Amigás játéka a Black Crypt volt. Gondolom még sokan emlékeztek rá...) A program annyiban különbözik elődjétől, - mellyel már Amigán is játszhattunk - hogy míg az az ID Software által fejlesztett Doom engine-t használta, addig ez a - szintén ID Software által fejlesztett - Quake II engine segítségét veszi igénybe.

A játék leginkább a Tomb Riderhez hasonlít, de erről a képek is árulkodnak. A story hagyományosan bárgyú: Corvus - a fél elf - kitaszíttatott a világából, de megtalálta az utat hazafelé. Természetesen mire visszatér, már egy gonosz teremtmény az egész világot rabszolgasorsba hajtotta, így az Ő (vagyis a mi) feladatunk lesz a világ megmentése. A főhős sokféle mozdulatot képes elvégezni: tud futni, ugrani, úszni, mászni, varázsolni, stb. Fegyverek és varázslatok széles tárháza áll rendelkezésünkre, hogy kiéljük szadista hajlamainkat. A varázslatok különösen látványosak (fényeffekt hegyek..).

És, hogy mire is van szükségünk a játékhoz?

Kell 1 db PPC processzor, GFX kártya, CD ROM, sok Ram.

A Heretic 2-őt őszre ígérik a fejlesztők.

Ide kapcsolódik az a hír is, hogy a Hyperion Software egy másik játékot - a Shogo-t - is átkonvertálja Amigára. Mivel hasonló programról van szó, a hardware követelmények is megegyeznek a Heretic 2-ével.

Bebe

 

 

You have information? Submit your news or informations either in Hungarian or English. Your news will be highly appreciated.

 
     
 
(C) Copyright 1999 SpaceHawks