Nightlong

99.07.30

 

 

Új clickBOOM játék: Nightlong

A nagysikerű Napalm forgalmazójának a következő nagy dobása a Nightlong lesz. Ez a kalandjáték még tavaly jelent meg pc-re a Team17-től (ismerős a név, ugye?). Ha sikeres lesz a program (és miért ne lenne az?), akkor reménykedhetünk, hogy "A Csapat" visszatér oda, ahonnan indultak, az Amigához. De a Nightlong egyelőre clickBOOM logo alatt fogja boldogítani az Amigásokat.

A játék méretére a gigantikus szó a legmegfelelőbb: az Amigás játékok történetében ez lesz az első mely 3 CD-n jelenik meg. A grafika végig 16 bites lesz, mely mind a 80 helyszínen végigkísér bennünket. A filmbetétekben sem lesz hiány. A karakterek beszédét profi színészektől kölcsönzik. Két nyelven képes kommunikálni velünk a program: angolul és németül.

A hardware követelményekről még nincs info, de mivel a grafika 16 bites lesz, az AGA nem fogja szeretni. Tehát grafkártya. A clickBOOM idén év végére tervezi a kiadást, de ez csúszhat (ahogy a céget ismerem csúszni is fog).

A clickBOOM-hoz kapcsolódó hír, hogy a közeljövőben kiadnak egy mission disc-et a Napalm-hoz, valamint a Z is nemsokára napvilágot lát.

Bebe 

 

You have information? Submit your news or informations either in Hungarian or English. Your news will be highly appreciated.

 
     
 
(C) Copyright 1999 SpaceHawks