EPIC MARKETING

99.08.24


Epic Marketing

Úgy tűnik az Epic Marketing válik a közeljövő Amigás software forgalmazó "óriásává". Sok játékprogram fejlesztő csapattal vették fel a kapcsolatot, és állapodtak meg a játékok forgalmazásában.

Az első a sorban a Paul Burkley féle Foundation reinkarnációja lesz, melyről itt a news rovatban olvashattok.

A második a Pagan Software, mellyel egy három évre szoló megállapodást kötöttek. Így a Dafel:Bloodline immár Epic Marketing név alatt jön ki.

A következő a BlueBlack Solution. Ők kezdték el fejleszteni az Operation:Counterstrike című Dune2 klónt. Szerződést kötöttek a Sadanesszel, de mivel a cég megszűnt, őket is az Epic Marketing protezsálja. A jogi viták elkerülése végett a játék címét is megváltoztatták Siberian Sun-ra.

És végül a Geosync Software-rel történt megállapodás. Ők a Starfighter című játékot készítették el. A programot nemsokára megvásárolhatjátok. A Wing Commander klónhoz szükséges 2MB Chip Ram, 4MB Fast Ram, és OS 2.x. Az ára 20 font, 59 DM, vagy 30 euro (kinek mi tetszik).

Bebe 

 

 

You have information? Submit your news or informations either in Hungarian or English. Your news will be highly appreciated.

 
     
 
(C) Copyright 1999 SpaceHawks