Megjelent az AmigaVilág

99.09.23

Megjelent az AmigaVilág

Ismét becsapott a ménkû, megérkezett az AmigaVilág 1999. 5/6 duplaszáma. Sajnálatos módon nagyon alább adták a dolgot, úgyhogy a lap írd és mondd mindössze 128 (!, nem elírás százhuszonnyolc) oldalon terpeszkedik. (Ezt már csak tördelni is szép baleset lehetett.) Azt mondjuk nem tudom, hogy ezek után mi szükség a Bazi Nagy Amiga Könyvre még, mire valaki ezt elolvassa meghal ólommérgezésben, annyi benne a betû... (Érdekes volt mondjuk, az ember lépten nyomon BNAK reklámba botlott az újságban...)

Az újság egyéb negatívumait erõsíti az a tény, hogy elképesztõ mennyiségû cikkrõl lévén szó van benne minden, és tartok tõle csak szuperlatívuszokban emlegethetném, amit meg inkább nem teszek... Ami még meglepett viszont, hogy ez az elsõ újság, ahol a fõszerkesztõnek van mersze ledorongolni a cikket nem írókat (elképzelem mi lett volna, ha még azok is írtak volna cikket? 256, netán 512 oldalas mag?-Emeric SH)

Az újság ára viszont lévén duplaszám sajnos 1000 kemény magyar forint, ami ugye lévén kimaradt az elõzõ szám, nem tekinthetõ annyira rettenetesen megterhelõnek.

Mit lehet ezek után mondani?... Csak így tovább.

 

Emeric SH


 

 

 

You have information? Submit your news or informations either in Hungarian or English. Your news will be highly appreciated.

 
     
 
(C) Copyright 1999 SpaceHawks