Megjelent a Font 7. kiadása

99.10.05

ITT A FONT 7!

Hosszú hallgatás után a tegnapi nappal ismét kettõre emelkedett az aktívként számontartott lemezújságok száma. Úgy hiszem sokan hittük már azt, hogy a Font is egyike lesz az oly számos megszûnt lemezújságnak, vagy azoknak, amelyek immár végtelen idõbe nyúlva stagnálnak, és a vegetálás állapotában leledzenek.

A tetszhalott azonban egészen jól adja: a Font hetedik kiadása is messzemenõen tükrözi az eddigi Fontok színvonalát, sõt, egyes témakörökben lehet azt mondani elõnyére változott. Ami maradt, az az ECS, ugyanakkor mégis igényesnek mondható grafika (melyet ismét Unreal követett el), a már megszokott és bevált olvasói felület, a hírek szokásosan magas színvonala (Rachy ugyan állítja, hogy szakállas volt de rettentõ, azonban talán a gyomirtásnak köszönhetõen a megmaradt hírekkel egészen jól elvoltam), kicsit összezsugorodott néhány rovata, de többségük még mindig megvan.

Nincs azonban ASK, amit én - ez persze személyes vélemény - nem is annyira hiányolok, ellenben indult egy új rovat, a NO, amely szerepjátékokkal kíván foglalkozni, és egész szép terjedelmû már így elsõ rovatában is.

Egy szó mint száz, nem lehet kihagyni, mert ugye jobb késõn mint soha, és megjelenenése mindenképpen bizakodásra késztet, fõképpen ami a többi lemezújságot illeti: meglehet nemsokára egy Power 17-el is találkozhatunk majd?

 

Emeric SH


 

 

 

You have information? Submit your news or informations either in Hungarian or English. Your news will be highly appreciated.

 
     
 
(C) Copyright 1999 SpaceHawks