Amiga Revelation project

1999.11.20.

To whom it may concern:

As you may know, in the mid 1980s there was a computer called the Amiga, and it changed computer history. As you also probably know, Amiga Inc. no longer wants to develop a Next Generation Amiga, that's where we come in.

Our intention is to establish a migration path to a new Amiga platform and computing experience. By clearly defining the standards and specs for Amiga hardware and software developers will be using we thus provide a common basis for individual developers to proceed with their own development strategies.

This is a very exciting time in the Amiga's history! If you or one of your coworkers would be interested in joining the Amiga Revelation project, please contact me. We hope to have you here with us to experience this event and change Amiga forever.

Regards,

John Dziurlaj
Project President
JoDa International, Corp.

from: AMiller7654@aol.com

Akit érint:

Amint azt valószínûleg tudjátok, az 1980-as évek közepén volt egy Amiga nevezetû számítógép, amely megváltoztatta a számítástechnika történelmét. Valószínûleg azt is tudjátok, hogy az Amiga Inc. nem kíván többé új generációs Amigát fejleszteni, és itt lépünk be mi a képbe.

Szándékunk az, hogy utat kínáljunk egy új Amiga platform és számítástechnika felé. Világosan definiálva a standardokat és specifikációkat a fejlesztõk által készítendõ új Amiga hardware és software kérdésében közös kiindulási alapot biztosíthatunk a fejlesztõknek, és a saját fejlesztési stratégiáink alapján haladhatnánk elõre.

Izgalmas idõk ezek az Amiga történetében! (Hol hallottam én már ezt?) Ha te, vagy valamelyik társad érdeklõdik az Amiga Revelation Project-be való belépés felé, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot. Reméljük te is köztünk leszel ebben a kísérletben, és ismét örökre megváltoztathatjuk az Amigát.

Üdvözlettel:

 

John Dziurlaj
Project President
JoDa International, Corp.

from: AMiller7654@aol.com

(Received and translated by Emeric SH)

 

 

You have information? Submit your news or informations either in Hungarian or English. Your news will be highly appreciated.

 
     
 
(C) Copyright 1999 SpaceHawks