Új Chapter Honour Demo

2000.05.29.

Új Chapter Honour Demo

Ugyan még mindig nem került kiadásra a játék, de készítõi ígérete szerint a nyár folyamán igyekeznek majd befejezni - addig is a türelmetlenek megnyugtatására egy még tovább bõvített demót bocsájtottak ki, amiben - igen, igen, igen!!! - már a Terminátorok is benne foglaltatnak! Extra még az eddig nem felvehetõ Vortex gránát (amely korábbi leírásommal ellentétben nem elektromágneses, hanem egy megnyíló, és véletlenszerûen mozgó hiperkapu, amely elnyel barátot vagy ellenséget, tekintet nélkül annak páncélzatára)

Történt némi fejlesztés az ellenfelek AI-ja terén is, és újraírták a rádiózás kódját (ez ránézésre nem látszik, viszont internetes játéknál nem fordul elõ többet fáziskésés miatta).

Végezetül pedig lecserélésre került az ugyancsak gyengécske default térkép is, amely új textúrákat, lõhetõ ajtókat (krak grenade javasolt a célra), és jópár egyéb pluszt tartalmaz még.

http://Q40K.STOMPED.COM

Emeric SH

 

You have information? Submit your news or informations either in Hungarian or English. Your news will be highly appreciated.

 
     
 
(C) Copyright 1999 SpaceHawks