WELCOME AT THE PAGES OF THE
SPACEHAWKS'
WORLDNEWS


ÜDVÖZÖLJÜK A
SPACEHAWKS' WORLDNEWS
OLDALAIN.
 
 

Choose a timedate.

03.99 - The First Episode

Send your articles and messages to:
emeric at vim.hu

 

Válassz:

06.2004 - SNews21 phase
01.2001 - SNews20
06.2000 - SNews19
02.2000 - SNews18
09.99 - SNews17
06.99 - SNews16
05.99 - SNews15
03.99 - SNews14

Cikkeidet, megjegyzéseidet ide küldheted:
emeric at vim.hu

       
MESSAGE_BOARD
       
       
SURVIVOR_IMAGE
       

Can you remember AMIGA?

Can you recollect those hours of joy, and moments of pride, when you've got your grip on the first Amiga what you've seen? Is it hard sometimes, that you've lost not only a machine, but a friend with it? Will you believe if I say, that this friend of yours thanks, she's still very fine?

Nowadays, when there is so much fuss about and around atlernative OS and platforms, to replace the bulky, almost dangerous, and overwhelmingly widespread Wintel, are you sad about this old good Amiga of yours were left behind for so many years, and became obsolete?

Isn't it a joke, that a simple, primitive Visual Basic script, which can affect only certain Microsoft applications could literally almost destroy half of the world?

Then we've got news for you. Amiga is well, alive, and was not sleeping at all... If it is fascinating enough for you to know, what has happened to your once beloved machine, then you'd better now: it's still almost equal to any operating system or hardware on the market. Beware...

She'll get you once more...

   

AMIGA... emlékszel még?

Emlékszel még az öröm és büszkeség óráira és pillanataira, amikor elõször jutottál egy igazi Amiga elé? Néha nehéz, hogy nem csupán egy gépet veszítettél el vele, hanem egy igaz barátot is?

És mondd, szomorkodsz-e néha, hogy a jó kis öreg Amigád olyan régen volt csak képes lépést tartani a világgal, és mára valószínûleg használhatatlanná vált?

A híreket hallva nem tartod-e inkább rossz tréfának, mintsem szenzációnak, hogy egy egyszerû, végletekig primitív Visual Basic script, amely csakis bizonyos Microsoft alkalmazásokkal terjed gyakorlatilag majdnem elpusztíthatta volna a világ felét?

Ha igen, akkor híreink vannak a számodra: az Amiga ugyanis még mindig él és jól van, és az eltelt idõ folyamán sem pihent egyáltalán... Ha jutott már eszedbe, mi történhetett vele az eltelt igen hosszú évek alatt, akkor talán jobb ha most megtudnod: még mindig egyenlõ vetélytársa bármely, a piacon jelenlevõ operációs rendszernek, vagy hardware konfigurációnak. Tehát jól vigyázz...

Egy rossz lépés, és elkap újra...

   
 
 
(C) SpaceHawks 2004